Seba nor AS 30 års jubileum 23. februar 2012!

Seba nor AS 30 års jubileum 23. februar 2012!

Den 23. februar 1982 ble Seba nor AS stiftet i Oslo av Ringereide familien. Hovedfunksjon skulle være salg av måleinstrumenter og utstyr fra den tyske produsenten Seba Dynatronic GmbH over hele Norge. Tidligere hadde produktene blitt solgt igjennom Metric som også var startet av Ringereide men Metritc ble solgt og Seba Dynatronic produktene videreført med salg igjennom Seba nor AS. Fra starten av har den tyske Iann familien, grunnleggere og eier av Seba Dynatronic, vært med som aksjonærer og dette eierskap er videreført frem til i dag.
I dag drives Seba nor AS fra nyere lokaler utenfor Sarpsborg av Leif Bjørge Pedersen og selskapet er fortsatt et datterselskap av tyske Seba KMT GmbH. 30 år med solid drift og vekst. Seba nor AS er markedsleder i Norge innen kabelpåvisningsinstrumenter og feilsøkingsutstyr til energibransjen. Fra våre lokaler i Sarpsborg dekker vi hele landet med utstrakt reisevirksomhet og med eget serviceverksted sørger vi for best mulig support til våre kunder.
Interesse for faget og glede over arbeidet er viktig for oss og etter to rekordår på rad satser vi friskt på fremtiden. 2012 byr på uvanlig mange spennende produktnyheter fra vårt morderselskap og også Vivax-Metrotech slipper 5 ny kabelsøkermodeller vi har store forhåpninger til.
Avslutningsvis retter vi en spesiell stor takk til alle de mange trofaste kunder, over hele landet, som har fulgt oss i flere tiår. Vi lover alle gamle og nye kunder fortsatt topp service, produkter av høy kvalitet og inovative fremtidsrettede løsninger.
Takk for oppmerksomheten.
Daglig leder i Seba nor AS
Leif Bjørge Pedersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s