ESG NT kappefeilmottaker, ingen forstyrrelser – ingen innstillinger – raskere resultater

ESG NT kappefeilmottaker, ingen forstyrrelser – ingen innstillinger – raskere resultater

Lansert denne uken fra tyske Seba KMT GmbH og Seba nor AS.
Den nye ESG NT mottakeren benytter skrittspenningsmetoden for DC til punktnøyaktig kappefeilsøking. Løpende justeringer, korreksjoner og forstyrrelser er historie, nye ESG NT gjør alle justeringer automatisk. ESG NT har en stor lyssterk fargeskjerm som også er lettlest i sterkt sollys. Norsk betjening og intuitiv indikasjon på skjermbildene gjør kappefeilsøkingen langt enklere. Økt følsomhet fra 5mV på gamle ESG 80 til 5µV på nye ESG NT gir 100 ganger mer følsomhet. Feil kan nå detekteres på større avstander og langt letter selv der marken leder dårlig strøm, f.eks. frossen jord eller tørr masse. ESG NT kan brukes samen med både gamle og ny kappefeilsøkere der benytter pulserende DC.
Kappefeilsøkingssesongen er allerede godt i gang mange steder i landet så husk at vi har fagseminar sammen med Nexans vedrørende kappefeiltesting på TSLF den 24. april i år. Sende gjerne din påmelding nå. Mer informasjon her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s