Skagerak Nett AS har bestilt nye Centrix kabelmålebilsystemet fra Seba nor AS.

Skagerak Nett AS har bestilt nye Centrix kabelmålebilsystemet fra Seba nor AS

Januar 2012 ble det klart at Skagerak Nett AS har valgt å inngå kontrakt med Seba nor AS om kjøp av vårt nye kabelmålebilsystem, type Centrix. Dette blir den 8. solgte Centrix system i Norge i løpet av få år. Seba nor AS befester med dette sin posisjon som markedsledende innen kabelfeilsøkingsutstyr og vi benytter anledningen til å få takke Skagerak for tillitten. Vi ser frem til et produktivt og spennede samarbeid innen kabelfeilsøkingens verden i årene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s