Linja fått overlevert ny kabelmålebil fra Megger

9. mars 2023 fikk endelig Linja, tidligere Mørenett, i Ålesund overlevert ny kabelmålebil fra Megger, flaggskipet Centrix Evolution.

Dette er nyeste generasjon Centrix system lansert i 2022. Linja er ikke ukjent med Centrix teknologien fra Megger da de allerede i 2007 anskaffet førstegenerasjon Centrix, den gangen som Tafjord kraft. Megger AS er takknemlige og stolte over å få levere Centrix Evolution til Linja og vi ser frem til det videre samarbeidet.

Nye Centrix Evolution representerer det mest moderne og innovative innen kabelfeilsøking og kabeltesting for energikabler.

Centrix EVO tilbyr den høyeste sikkerheten i bransjen med integrert trygg utladningsteknlogi, analog rest-spenningsdisplay, aktiv «live» systemstatus, stabil software som ikke kan hackes utenfra, sikkerhetskretser akess til høyspentrom, overvåking av god jordingsforbindelse m.m.

Centrix EVO betjenes enten av touch display eller JogDial. Den kraftige datamaskinen har en 21,5″ touch-skjerm og en integrert recovery system. Dette sikrer sikkerheten og stabiliteten i systemet i hele sin levetid.

Spesialbygget Linux operativsystem er helt vedlikeholdsfritt : Ingen virus, ingen defragmentering, ingen kostbare antivirusprogrammer, ingen lisenskostnad og dønn stabilt. Grensesnittet er helt nytt sammenlignet med tidligere Centrix systemer og mer intuitivt. Fjernstyring via Teamviewer og egen APP til smarttelefon er mulig og intelligent programvare gir automatisk feildeteksjon valg av beste TDR kurve, ARM Best Picture Multishot system.

Styringssystemet holdes atskilt fra vanlige windows PC kontorprogrammer for å sikre optimal stabilitet og sikkerhet. Kontorprogrammer og GIS kan vises på en valgfri ekstra PC og skjerm. Programmet heter MeggerBook Cable.

Les mer om nye Centrix Evolution her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s