Ny teknologi gjør det mulig å se visuelt ultralyd generert fra PD glimming fra elektriske installasjoner, lekkasjer m.m.

SonaVu™ er et multi-frekvens akustisk bildekamera som tar luftbåren ultralydinspeksjon til et nytt nivå.

SonaVu™ er utstyrt med 112 svært følsomme soniske sensorer og et presisjons optisk kamera tilbyr SonaVu™ en overnaturlig «super hørsel» presentert visuelt på en stor lyssterk fargeskjerm. Dermed kan små lekkasjer trykkluft, PD glimming fra elekstrisk utstyr, gasslekkasjer m.m. avsløres på en enkel og rask måte. Veldig likt med termografering som avslører temperaturendringer så avslører SonaVu™ ultralyd visuelt på en skjerm.

SonaVu™ er et akustisk bildekamera. Ved hjelp av sine 112 ultralydsensorer og optiske kamera kan den oppdage kilder til luftbåren ultralyd og overføre dem til et visuelt bilde på berøringsskjermen. Defekter som trykkluftsystemlekkasjer, trykkgasssystemlekkasjer, vakuumlekkasjer, tilstedeværelse av PD (glimming/utladninger) på elektriske komponenter alle turbulens og når det er turbulent strømning tilstede, er det luftbåren ultralyd. SonaVu™ tilbyr en overnaturlig «super hørsel» presentert visuelt på en stor lyssterk fargeskjerm.

Kontakt Megger AS for mer informasjon på epost: post(at)megger.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s