Megger sine fagkurs er populære :)

Megger AS tilbyr igjennom våre mange fagkurs og seminarer en viktig utdannelse av måleteknisk personell. En utdannelse som ikke tilbys ved noen videregående eller ved noen høyskoler og hvor den praktiske utførelsen av måletekniske operasjoner er i fokus.

Bare siden nyttår 2023 har vi hatt lokale kurs i Alta (Alut), Tromsø (Nettpartner), Brønnøysund (Aker Solutions), Ålesund (Linja), Aukra (Norske Shell), Sandnes (Nettpartner), Sortland (Vestall og Elmea), Husnes (Hydro), Langhus (Nexans) og nå står Bodø (Dragefossen) for tur. I tillegg har vi lokalt arrangert kurs i våre lokaler innen kabelpåvisning, kabelfeilsøking og rørledningssøk.

Trenger din bedrift videreutdannelse eller bare en oppfriskning innen måleteknikk så ta kontakt med oss 🙂

Les mer om Megger AS sin kursvirksomhet her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s