Kurs i avansert kabelpåvisning og deteksjonsarbeid 26. januar 2023.

Fordypningskurs i kabelpåvisning 26. januar 2023

Megger AS har herved gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et fordypningskurs i avansert kabelsøking torsdag 26. januar i våre lokaler på Grålum.
Oppstart kl. 9:00 med antatt vargihet til kl.15:00. Det vil bli servert lunsj og kurset består av både teori samt praktiske øvelser i felt. Deltageravgiften er satt til kr. 2.490,- inkl. teorimateriell, kursbevis og lunsj. Bindende påmelding snarest. Se oppsatt agenda her…

Ekspert fra Nederland kommer…

Vivax-Metrotech sender sin ekspert innen kabelpåvisning, Frans Veelenturf, til Norge for å bistå oss under dette kurset med en teoripresentasjon og praktiske øvelser i felt. Frans har høy kompetanse og mange tiår med erfaring fra jobber over hele verden.Alle deltagere får kopi av et nylig oppdatert teori- kompendium på norsk i tillegg til kursbevis som tilfredsstiller krav til dokumentert opplæring.Påmelding via kontaktskjema eller til post@megger.no

Tilleggstemaer er GPS innmåling av ledningstraseer

Gjennomgang av enkle prosedyrer for samtidig ledningspåvisning og GPS innmåling med moderne utstyr. Alternative utstyrsløsninger, APPér og programvare gjennomgås.

Påmeldingsfristen er satt til 9. januar men være rask med å sende din påmelding da vi forventer stor oppslutning om dette kurset. Meld deg på her.

vLoc3 RTK-PRO kabelsøker med innebygget høynøyaktighets GPS

Verdens første håndholdte ledningssøker og påvisnings-instrument med integrert RTK GNSS for nøyaktig GPS innmåling av ledningstraseer vil gjennomgås spesielt med mulighet for praktisk testing etter at kurset er over for de som ønsker dette. Les mer om vLoc3 RTK-PRO.

Kabelpåvisning er et viktig arbeid!

Kabelpåvisning er et særdeles viktig arbeid som krever teoretisk faglig kunnskap og praktisk erfaring med måleutstyret. Vi kombinerer teori med praksis nettopp for å gi en bred og omfattende innsikt i moderne deteksjonsarbeid med de utfordringer man står ovenfor i dag. Feilpåvisning av spesielt høyspentkabler kan medføre store kostnader og utgjøre fare for liv og helse. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få deltagere. Påmelding er bindende og sendes snarest mulig til: post@megger.no

Kontakt Megger AS for mer informasjon på telefon 22280040 eller post(at)megger.no .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s