Vanskelig å komme til for termografering?

Det kan være utfordrende å termografere i trange koblingsskap eller stasjonsbygg og samtidig holde termokameraet rolig for å få et godt og klart bilde. Flir T540 termokamera kommer med en smart funksjon som kalles UltraMax hvor termokameraet tar raske 16 bilder hver gang du trykker utløseren. Disse 16 bildene brukes av kameraets avansert computer algoritme, og programvaren FLIR Tools, til å skape ett termografibilde med 4 ganger detektorens oppløsning.

I tillegg har det unike ergonomiske designet på Flir T540 dreibar linse i forhold til kamerahuset. Uansett om du skal termografere høyt eller lavt, kan du alltid finne den korrekte vinkel i forhold til objektet. Se video nedenfor.

For mer informasjon ta kontakt med Megger AS på telefon 22280040 eller epost: post@megger.no .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s