Tips: Bruker du minimumsmetoden kan kabelsøk gi stort avvik.

skjevefelter

Kabel- og rørtettheten i marken er i dag ofte stor og dermed øker risikoen for «smitte» av frekvenssignal fra påvist kabel over til nærliggende ledere. Dette gir ofte skjeve elliptiske elektromagnetiske felter omkring den kabel som søkes opp.
Benytter man minimumsmetoden ved slike tilfeller vil påvist posisjon kunne bli langt til side for kabelens virkelig posisjon. Megger AS anbefaler derfor at skarp maksimumsmetode benyttes for å gi mest mulig korrekt påvisning.
Ring oss gjerne på telefon 22280040 for flere tips omkring kabelpåvisning og slike problemer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s