Ny 3-fase strøm/spenningslogger der også beregner effektfaktor (Cos φ).

EC-7VAR strøm og spenningslogger, 3 fase effekt (kW) og energi (kWh) logging samt effektfaktor Cos φ.

NYHET 2012: Benyttes av elektrikkere, energiverk, energikonsulenter og vedlikeholdsingeniører for å registrere effekt (kW)/energi (kWh) forbruk, sjekke spenningsnivå og strømvariasjoner til hjelp ved analyse og kontroll. Ofte benyttet skalering av UPS behov og generatorer. Siden loggeren registrerer både spenning og strøm kan man finne ut om lav spenning er relatert til høyt strømforbruk eller om det leveres for lav spenning til abonnenten. Leveres med Rogowski spoler til å festes omkring kabler med 140mm diameter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s