Lyn Elektro har valgt Centrix kabelmålebil.

Lyn Elektro har valgt Centrix kabelmålebil.

Lyn Elektro er en elektroentreprenør i Østfold der satser ekspansivt bl.a. innen energi og nå har de satset stort med egen kabelmålebil som snart blir levert. Med dette vil Lyn Elektro kunne levere tjenester til netteiere over det ganske land innen kabelfeilsøking, kabeltesting, deteksjon, utvelgelse, termografering m.m.

Vi i Seba nor AS takker for salget og vi gleder oss til samarbeidet fremover. Centrix systemet er jo som kjent det mest moderne og avanserte målebilsystem på markedet. Dette er det 9. Centrix system vi selger på få år her i Norge. Med dette befester Seba nor AS sin posisjon som markedsleder innen kabelfeilsøkingsutstyr i Norge.

Kontaktinformasjon til Lyn Elektro finner du her: http://www.lynelektro.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s