Årets viktigste kurs i kabelsøking!

Invitasjon til kurs i avansert kabelpåvising og feilsøking
Årets viktigste kabelsøkingskurs!
Fordypningskurs i kabelpåvisning 22. april 2020 i Sarpsborg
Megger AS har herved gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et fordypningskurs i avansert kabelsøking onsdag 22. april i våre lokaler på Grålum.
Oppstart kl. 9:00 med antatt vargihet til kl.15:00. Det vil bli servert lunsj og kurset består av både teori samt praktiske øvelser i felt. Påmelding snarest. Se oppsatt agenda her…
Ta kontakt for å få tilsendt invitasjon, pris og mer informasjon på: post@megger.no
Ekspert fra Nederland kommer…

Vivax-Metrotech sender sin ekspert innen kabelpåvisning, Frans Veelenturf, til Norge for å bistå oss under dette kurset med en teoripresentasjon og praktiske øvelser i felt. Frans har stor kompetanse og mange tiår med erfaring fra jobber over hele verden. Alle deltagere får med seg et stort kurskompendium på norsk i tillegg til kursbevis som tilfredsstiller krav til dokumentert opplæring.

Tilleggstemaer på dette kurset handler om tonefrekvens..

Avanserte kabelsøkere har ofte lave tonefrekvenser tilgjengelig og denne gang lærer vi bort metoder for lokalisering av:

  • skjøter
  • kabelutvelgelse
  • jordfeil i IT nettet (tico metoden)
  • kortslutninger og lavohmige kabelfeil

Påmeldingsfristen er satt til 10. april men være rask med å sende din påmelding da vi forventer stor oppslutning om dette kurset. Meld deg på her.

Påvisning et viktig arbeid!

Kabelpåvisning er et særdeles viktig arbeid som krever teoretisk faglig kunnskap og praktisk erfaring med måleutstyret. Vi kombinerer teori med praksis nettopp for å gi en bred og omfattende innsikt i moderne deteksjonsarbeid med de utfordringer man står ovenfor i dag. Feilpåvisning av spesielt høyspentkabler kan medføre store kostnader og utgjøre fare for liv og helse. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få deltagere. Påmelding sendes snarest mulig til: post@megger.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s