Termografering av linjer med drone.

NYHET: SatIR UAV P4 Thermal Drone System for inspeksjon av høyspentlinjer.

IR kamera bygget på Phantom 4 plattform drone med spesielt utviklede APPér for data evaluering ved termografering av kraftlinjer.

SatIR UAV P4 er den ideelle UAV drone for termografering av kraftlinjer. Basert på Phantom 4 drone plattformen gir dette stabile IR målinger med høy oppløsning.

UAV P4 systemet støtter videosignal og punkt til punkt og multipunktmodus. Den har ultra-lav forsinkelse ≤ 10ms. 16 kanaler er tilgjengelig som tilleggsutstyr og den har sterk anti-interferens evne.

linjebilder

P4 dronen har en høyeffekt bildesender med overføringsavstand på opptil 5km med en høy føslomhets antenne. Detektoroppløsningen er på 640×480 som vil gi operatøren svært gode termiske bilder. Temperaturmålingsområdet er fra -20°C ~ + 150°C med en temperatur nøyaktighet på ± 2°C ~ + 2%. Videoen er innspilt i 16-bits full radiometrisk med temperaturdata lagret til SD-kortet. UAV P4 har også et 2MP HD digitalkamera som er nyttig for å sammenligne termiske data.

Andre UAV og droner vil fra tid til annen slite med vibrasjoner og ristinger som kan forstyrre bildekvaliteten der SATIR UAV P4 vil opprettholder stabilitet og sikrer god bilde og video kvalitet.

UAV-P4-deler
UAV P4 drone systemet har også mulighet for GPS-posisjonering med sanntidskontroll. GPS-posisjoneringssystemet har kort oppstartstid og høy posisjoneringsnøyaktighet. Den starter på 10 sekunder og gir plasseringsinformasjon i sanntid, noe som er et ideelt for å gi operatøren full kontroll.

Les mer på Megger sin nettside: https://megger.no/butikk/termokameraer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s