Invitasjon til kabelpåvisningskurs 11. oktober

Vi har herved gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et fordypningskurs i avansert kabelsøking 11. oktober på Grålum. 
NB: Grunnet stor pågang holdes kurset i større lokaler hos Inspiria Science Senter, Bjørnstadveien 16 på Grålum, og ikke i Megger AS sine lokaler. 
Oppstart kl. 9:00 med antatt vargihet til kl.15:00. Det vil bli servert lunsj og kurset består av både teori samt praktiske øvelser i felt. Ta kontakt via adressen post@megger.no for prisinformasjon og påmelding.

Tilleggstemaer er GPS innmåling av ledningstraseer

Gjennomgang av enkle prosedyrer for samtidig ledningspåvisning og GPS innmåling med moderne utstyr. Alternative utstyrsløsninger, APPér og programvare gjennomgås.
Påmeldingsfristen er satt til 23. september men være rask med å sende din påmelding da vi forventer stor oppslutning om dette kurset. Meld deg på her.

Påvisning er et viktig arbeid!
Kabelpåvisning er et særdeles viktig arbeid som krever teoretisk faglig kunnskap og praktisk erfaring med måleutstyret. Vi kombinerer teori med praksis nettopp for å gi en bred og omfattende innsikt i moderne deteksjonsarbeid med de utfordringer man står ovenfor i dag. Feilpåvisning av spesielt høyspentkabler kan medføre store kostnader og utgjøre fare for liv og helse.

Megger sine kurs vil tilfredsstille kravet til dokumentert opplæring og kompetansebevis utstedes til deltakerne for å oppfylle lovens krav til dokumentasjon.
Ring Megger AS for mer informasjon eller påmelding, telefon 22280040.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s