Ny metode for utvelgelse av kabel

Vivax-Metrotech spesialtang, C100DA 1000/1 clamp, for kabelutvelgelse tilkobles vLoc3 PRO kabelsøker mottageren for å kunne detekere både SD-Euro (Signal Direction metode) og SiS (Signal Select metode) retningsbestemte identifikasjonssignaler samt andre standard frekvenser fra vLoc3 sender med 5 eller 10 watt.

Utvelgelse av riktig kabel kan skje på lavspentkabler under drift om clamp benyttes til senderen for å overføre signal inn i den aktuelle kabel. For frakoblede kabler kan med fordel direkte tilkobling fra senderen benyttes som vil være det foretrukne og anbefalte valget for størst mulig sikkerhet i utvelgelsen.

Mottagertangen for utvelgese er 10cm i innvendig diameter og må plasseres med inngravert pil pekende mot kabelens fjernende dersom SD eller SiS frekvenser benyttes. For å muliggjøre bruk av tangen C100DA må vLoc3 Pro mottageren oppdateres med siste firmware lansert i februar 2022.

Kabelutvelgelse med denne metoden blir sikker med flere parametere som til sammen indikerer entydig hvilken kabel som er den rette:

  • SiS eller SD retningsbestemt signal
  • Felt/signalstyrke nivå
  • Strømstyrkenivå

Ved trange lavspentskap der clamp er vanskelig å få rundt kablene kan utvelgerspole brukes tilkoblet vLoc3 mottageren men tangen ansees som mest selektiv.

Kontakt Megger AS for mer informasjon på post@megger.no .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s