Megger har kjøpt Metrycom og deres Smart Grid sensorteknologi for høyspentlinjer.

Megger tok over Metrycom før jul 2021. Metrycom er en ledende leverandør av nettnettverkssensorer for feilanalyse og feilsøking på distribusjonslinjer. Fra og med 2022 skifter Metrycom navn til Megger Grid Analytics (MGA).

MGA leverer unike nettsensor- og analyseløsninger for online målinger, tilstandsovervåking og feil-lokalisering ved bruk av omfattende deteksjons- og prediksjonsalgoritmer for mellomspent og høyspentlinjer. Smarte nettsensornettverk gir nettoperatører innsikt, og muliggjør sporing av sanntids energiforbruk, fase ubalanse m.m.

MGA sensorene og avanserte programvare gir beslutningstakere prediktiv analyse av fremtidige feil, støtter prediktiv vedlikeholdspraksis sammen med forbedret deteksjon og plassering av uplanlagte strømbrudd. Dette muliggjør også forbedret leveringspålitelighet år over år og reduserte KILE kostnader.

Jim Fairbairn, administrerende direktør i Megger, sa «Vi er glade for å bringe Metrycom inn i Megger-familien. Metrycoms Smart Grid-sensorteknologi er best i klassen, og gir energi distributører forbedret pålitelig drift og forebyggende tilstandsbasert vedlikehold. Oppkjøpet av Metrycom støtter en langsiktig overgang til nettbaserte overvåkingsløsninger og kompletterer Meggers overvåkingsløsninger for PD i nettstasjon GIS og GIL utstyr.»

Metrycom – grunnlagt i Israel i 2008 og basert i Herzliya, hvor fokuset har vært ingeniørutvikling av toppmoderne Smart Grid løsninger, i tett samarbeid med Israel Electric Corporation og andre innovative elektriske verktøy for å møte fremtidige behov, inkludert støtte av ulike nettverkstopologier, unike løsninger for kompenserte nettverk, prediktiv analyse, prediktiv feillokalisering, høyeste grad av cybersikkerhet, fleksible kommunikasjonsalternativer inkludert integrerte mobil- og mesh-radionettverk for urbane og landlige nett, og pålitelig, vedlikeholdsfri drift i forskjellige miljøer.

Megger AS vil håndtere MGA sensorteknologien i Norge og for mer informasjon om dette ta kontakt på adressen post@megger.no

Link til pressemelding fra Megger om oppkjøpet av Metrycom her.

Link til nettside og produktpresentasjoner av Metrycom (MGA) her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s