Megger har kjøpt Balto

Megger Ltd. er glade for å kunngjøre at BALTO-produktlinjen er kjøpt opp fra STEVO Electric bvba (Belgia).

BALTO-produktene, kontinuerlig utviklet siden lanseringen i 2003, brukes til å teste driften av DC-høyhastighets elektriske vern. Disse effektbryterne gir beskyttelse til utstyr og finnes ofte i DC-drevet jernbane- og undergrunns transportsystemer der deres pålitelige drift er avgjørende for å opprettholde sikker drift av DC-beskyttelsessystemer. Det er også flere anvendelser for Balto produktserien innen solceller, gruvedrift, marinefartøy og tung industri.

BALTO-produktene utvider Meggers løsningstilbud til jernbane- og metroindustrien, som går over til mer elektrifisering, digital kommunikasjon og kontroll. Det komplimenterer Meggers portefølje av løsninger innen elektrisk test, måling og diagnostikk som muliggjør tilstandsovervåking av elektriske systemer i strømforsyning og i hele industrien.

Dr Andrew Dodds, konserndirektør kommenterte: «Oppkjøpet fortsetter Meggers vekstambisjoner og styrker supporten vi er i stand til å gi kunder innen nettverksbeskyttelsestesting».

For ytterligere information vennligst kontakt: DoverSales@megger.com .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s