Megger søker læring

Megger AS ønsker å tilby en lærlingplass i faget «dataelektronikk» for elever som er ferdig med VG2 og vi oppfordrer alle til å sende oss en skriftlig søknad innen fredag 18. desember. Deretter vil det bli intervju uke 52 før jul slik at vedkommende som tilbys plassen kan starte første arbeidsdag i januar 2021. Last ned dokumentet nedenfor og send din søknad snarest mulig.

Megger AS er et datterselskap av britiske Megger Ltd. som er verdens ledende produsent av måleinstrumenter til elektro og energibransjen. Megger ble grunnlagt i London i 1889 og varemerket «megger» ble registrert i 1903. Dette varemerket har blitt et globalt verb hvor det «å megge» betyr å utføre en isolasjonstest. Megger har hovedkontor og fabrikk i Dover, 3 fabrikker i USA, 3 fabrikker i Tyskland og 1 i Sverige. Det kan bli aktuelt for en lærling å besøke en eller flere av disse fabrikken for opplæring men det meste vil håndteres i Norge av eget personell. Megger AS dekker Norge med salg av måleinstrumenter og utstyr med kontorer, serviceverksted, lager og undervisningslokaler på Grålum i Sarpsborg.

Megger AS ønsker skriftlig henvendelse i første rekke, deretter vil de som kan være aktuelle kandidater kontaktet direkte for avtale om intervju.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s