Invitasjon til kurs i moderne kabelfeilsøking

Norsk Energifagsenter, Rossfjorden, 8. og 9. September 2020 
 
Vi vil gjerne få invitere deg og dine kollegaer til årets Kabel Fagseminar hos Norsk Energifagsenter i Rossfjordstraumen i Troms Fylke. Datoen er tirsdag 8. og onsdag 9. September og påmeldingsfristen 21. August. Kurset består av teoriundervisning samt praktiske øvelser i felt på fagprøvesenterets kabeltestfelt. Påmelding sendes: post@megger.no (Ta kontakt med Megger AS for invitasjonsbrev og priser.) Det er muligheter for rimelig overnatting på fagprøvesenteret. Gi beskjed ved påmelding for reservasjon av plass her.

MERK: Høstens Tysklandsseminar i kabelfeilsøking på Megger fabrikken utgår grunnet koronavirus situasjonen og årets seminar i Rossfjorden blir grunnet dette utvidet til et 2 dagers fordypningskurs i moderne kabelfeilsøking og kabeltesting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s