Invitasjon til kurs i avansert kabelpåvisning og deteksjon.

Fordypningskurs i kabelpåvisning 16. Sept. 2020 i Sarpsborg
 
Vi har herved gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et fordypningskurs i avansert kabelsøking onsdag 16. september i våre lokaler på Grålum.
Oppstart kl. 9:00 med antatt vargihet til kl.15:00. Det vil bli servert lunsj og kurset består av både teori samt praktiske øvelser i felt. Ta kontakt med Megger AS på post@megger.no for mer informasjon, pris og tilsendt invitasjonsbrev. Påmelding snarest. Se oppsatt agenda her…
Tilleggstemaer på dette kurset handler om tonefrekvens..
 
Avanserte kabelsøkere har ofte lave tonefrekvenser tilgjengelig og denne gang lærer vi bort metoder for lokalisering av:skjøterkabelutvelgelsejordfeil i IT nettet (tico metoden)kortslutninger og lavohmige kabelfeilPåmeldingsfristen er satt til 31. august men være rask med å sende din påmelding da vi forventer stor oppslutning om dette kurset. Meld deg på her.
Ekspert fra Nederland kommer…
 
Vivax-Metrotech sender sin ekspert innen kabelpåvisning, Frans Veelenturf, til Norge for å bistå oss under dette kurset med en teoripresentasjon og praktiske øvelser i felt. Frans har stor kompetanse og mange tiår med erfaring fra jobber over hele verden. Alle deltagere får med seg et stort kurskompendium på norsk i tillegg til kursbevis som tilfredsstiller krav til dokumentert opplæring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s