Clear IR Viewing System – termografering

Beskyttelse av personell og besøkende

ClearIR Viewing System gir en beskyttende barriere mellom mennesker og muliggjør termografering og identifikasjon av syke mennesker uten smitterisiko for operatør eller sikkerhetspersonell. Med en beskyttende barriere mellom mennesker som ankommer en bygning og sikkerhetspersonell som har ansvaret for å monitorere temperatur og adgangskontroll slipper man nærhet mellom mennesker og omfattende verneutstyr som ansiktsmasker, visir og drakter. På denne måten kan mennesker som er syke og har feber detekteres uten at sikkerhetspersonell trengs å utsettes for smitterisiko. Kontrollen kan dermed gjøres fra et lukket rom eller resepsjon med glassvegger.

Termografering kan ikke utføres igjennom vanlig glass

Termografering kan ikke utføres igjennom vanlig glass men ved å installere ClearIR patentert vindusystem kan et termokamera utføre temperaturkontroller igjennom dette systemet.  Enkelt, trygt og kostnadsbesparende temperatur adgangskontroll av mennesker uten behov for verneutstyr og uten smitterisiko for de som skal utføres kontrollen.

Kontakt Megger AS på tlf. 22280040 eller på post@megger.no .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s