Tema «megging» – Ramp test

Ramp test kan avsløre svakheter som vanlig IR test ikke ser.

Megger MIT 525/1025 isolasjonstestere har en spesiell meggefunksjon mange ikke er klar over. Testmetoden kalles «ramp» og er isolasjonstest hvor spenningen starter på null og deretter stiger med jevn økning opp mot et satt nivå, f.eks. 10kV.

Automatisk Ramp test

Stigningen skjer automatisk og kan avsløre svakheter i isolasjonen på testobjektet en vanlig IR megging ikke gjør. Her er link til en video som forklarer metoden. Høyspent Megger MIT 525 og 1025 har begge denne metoden inkludert.Ring Megger AS for mer informasjon på tlf. 22 28 00 40 eller på post@megger.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s