Megger har kjøpt opp Power Diagnostix

Global markedsleder innen elektrisk testutstyr Megger har kjøpt Power Diagnostix lokalisert i Aachen, Tyskland. Power Diagnostix har vært ledende innen utvikling og produksjon av høyspent diagnosesystemer.

Dette oppkjøpet øker Meggers evne, særlig innen testing av partiell utladning (PD), der Megger nå kan tilby diagnostiske løsninger for MV og HV elektriske komponenter. Dette inkluderer transformatorer, brytere, generatorer, motorer, koblingsutstyr og GIS / GIL installasjoner, og dette utfyller selskapets eksisterende kabeltest og diagnoseløsninger og -tjenester.

«Dette oppkjøpet, som er det siste innen utvikling av vår vekststrategi, er en svært viktig utvikling for Megger, for Power Diagnostix og for kundene til begge selskapene, sier Jim Fairbairn, CEO i Megger. «Vi har nå tilgang til noen av de mest innovative og effektive teknologiene i MV- og HV-diagnostikk-sektoren, noe som gjør oss i stand til å tilby et virkelig omfattende utvalg av diagnostiske overvåkingsløsninger for elektriske OEMer, strømforsyninger og andre som driver MV- og HV-utstyr og nettverk. «

«Oppkjøpet av vår virksomhet av Megger er en veldig positiv begivenhet,» sa Dr Detlev Gross. «Det sikrer en langsiktig kontinuitet for virksomheten og gir tilgang til Megger-designkonsepter som kan utnyttes i våre allerede svært vellykkede produktserier, mens det omfattende Megger-salgsnettverket vil sikre at vårt diagnostiske utstyr, testtjenester og overvåkingskompetanse på nettet blir stadig mer tilgjengelig rundt om i verden «. Dr Detlev Gross, grunnlegger og tidligere eier av Power Diagnostix, vil forbli som administrerende direktør for virksomheten, og dermed garantere kontinuitet og veiledning.

Om Power Diagnostix

Power Diagnostix leverer høykvalitets diagnostiske instrumenter, ingeniørtjenester og elektroniske overvåkingssystemer for høyspenningsapplikasjoner. Stiftet som DG Instruments GmbH i 1986, har selskapet bygget et solidt rykte i det spesialiserte feltet av måle- og overvåkingsanordninger for høyspennings- og puls-kraftteknikk.

http://www.pdix.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s