Multifunksjons Motor Tester – MTR 105

Etter oppkjøpet av Baker Instrument og deres motortest produkter lanserer nå Megger et nytt unikt håndholdt multifunksjons motortest instrument der inkluderer det beste fra «to verdener» med Baker sin anerkjente motortest teknologi kombinert med Megger sin originale isolasjonstest og lavohm test (DLRO) funksjoner.

MTR105 er en dedikert statisk motortester med Megger´s originale isolasjonsmotstandstester (IR), pluss alle mange andre testmetoder kjent fra Megger instrumenter integrert. MTR105 tar testegenskapene til Megger´s velprøvde IR-testinstrumenter og legger til DLRO (lavohm meter) fireleders Kelvin test samt induktans og kapasitans test for å tilby en multifunksjon allsidig motortester, alt pakket i et robust håndholdt instrument, som frem til nå rett og slett ikke har vært tilgjengelig .

Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s