Invitasjon til nytt kurs i avansert kabelpåvisning og deteksjonsarbeid i Tyskland.

Kabelpåvisningskurs 2. og 3. april 2019 i Bayern, Tyskland.
Megger AS har gleden av å invitere deg og dine kollegaer til Vivax-Metrotech (VXMT) sitt Europakontor i Schesslitz utenfor Bamberg og vårt nye fordypningsseminar i avansert kabelpåvisnings- og deteksjonsteknologi. Kurset holdes uke 14, 2. og 3. april med avreise fra Gardermoen 1. april og retur 4. april. VXMT er verdens ledende produsent av påvisnings- og deteksjonsmåleutstyr og de stiller sine lokaler, fageksperter og kabeltestfelt til disposisjon for et best mulig kurs med både praktiske øvelser og teoriundervisning. Se detaljert agenda presentert her.
Teoriundervisning på norsk med bistand av VXMT eksperter.
Dette fagseminaret er for personer som jobber med kabelpåvisning og det går i dybden på elektromagnetisk teori så vel som avanserte tekniker og metoder. Det legges opp til et fordypningsseminar hvor eksperter fra Vivax-Metrotech bistår Megger AS for best mulig undervisning i kabelsøkingsteknologi hvor også helt nye metoder for deteksjon og søk gjennomgås. Se agenda her.
Fagseminar i Schesslitz og møt våren i Bamberg.
Avreise mandag fra Gardermoen og hjemreise torsdag. Hele tirsdagen og onsdagen er satt av til seminaret. Deltagerne bor på hotell i Bamberg og vi ordner med transport til og fra hotellet. Onsdag kveld etter endt seminar besøker vi Bamberg sin berømte gamleby. Bamberg er Tysklands best bevarte by og oppført på UNESCO´s liste over verneverdige byer. Se film fra Bamberg her.
Fyll ut påmeldingsskjema og send den i retur til oss på post@megger.noMerk at fristen for bindende påmelding er 8. mars 2019 og vi har et begrenset antall plasser.Megger AS ordner det komplette reiseopplegget med fly, buss, hotell m.m. Her er det bare å møte opp på Gardermoen for avreise. Vi ser frem til en produktiv uke i Bayern!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s