Megger AS sponser Sarpsborg Karateklubb

28. mai 2018 ble «Sefa bygget» i Sarpsborg totalskadet i brann. Bygget huset treningssenter, bowlinghall og treningslokalene til Sarpsborg Karateklubb.

Sarpsborg Karateklubb er Norges beste klubb, anerkjent både i inn- og utland, ledet av Sensei Juan Lopez Salas. Klubben har mange gode utøvere blant barn og unge som hevder seg helt i toppen både nasjonalt og internasjonalt. Av totalt 5 rekruttplasser til det norske landslaget så har klubben 4 av plassene. Fra venstre på bildet ovenfor, Henrik Rydstrøm, Nora Handelsby, Ingeborg Othilie Pedersen og Adrian Lopez Salas.

Etter en lang sommer på leting etter nye lokaler er nå klubben etablert i nyoppussede lokaler i Nansensgate 6 i Sarpsborg. Megger AS sponset klubben med nye matter til lokalene og bidrar forøvrig årlig med sponsormidler til klubbens internasjonale satsning og reisevirksomhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s