Invitasjon til kurs om håndtering av SF6 gass.

Oppfriskningskurs i SF6 håndtering 31. januar 2018

I samarbeid med tyske DILO har Megger AS nå utarbeidet et kursopplegg på norsk omkring SF6 gass håndtering i henhold til gjeldende internasjonale og norske normer. Dette fagseminaret tilbys for første gang i Norge den 31. januar 2018 og vi håper dette kan være av interesse.
Megger AS sitt kurs som tilbys fra Januar 2018 vil ikke lede frem til noen sertifisering av personell men vil være tiltenkt personer som ønsker oppdatert informasjon om gjeldende regelverk rundt SF6 gasshåndtering, betjening og prosedyrer av SF6 håndteringsutstyr, vedlikehold av utstyr, oversikt over tilgjengelige instrumenter for analyse og lekkasjesøk m.m.
Se agenda og mer informasjon på våre nettsider, klikk her.
Kursmateriell deles ut og kursets varighet er omkring 3-4 timer med oppstart kl. 10:00. Prisen per deltager er kr. 1.980,- ekskl. mva. inkl. enkel lunsj. Påmelding kan sendes per epost til adressen post@megger.no eller via kontaktskjema på nett, klikk her.
Commission Reg. (EC) No. 2015/2066
Tyske DILO Armaturen und Anlagen GmbH er en av få selskaper i Europa som er akkreditert for SF6 sertifisering. Se kommende års kurs kalender hos DILO her.
For kurs som leder til sertifisering så tilbys dette i Tyskland hos DILO fabrikken og dette kan bestilles via Megger AS, kontakt oss på post(at)megger.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s