REN Metodedagene 14. og 15. Juni 2017

Besøk Megger AS på stasjonen «Verktøy og Utstyr» under REN Metodedagene i Drammen 14. og 15. juni i år.

verktøy-utstyr

Les mer om REN Metodedagene her…

RENmetodedager

REN Metodedager er et arrangement for nettselskaper, entreprenører og leverandører til kraftbransjen. Under Metodedagene viser over 100 selskaper frem metoder og utstyr til over 1 500 deltakere. Som deltaker sikrer du deg oppdatering på det siste innen bygging og vedlikehold av kraftnettet.

Alle deltakerne får en gjennomgang av alle utstillinger disse dagene. Første dag deles deltakerne inn i grupper, og man besøker syv stasjoner med ulike tema i 50-minutters økter. Dette gir gode muligheter for å kunne studere alle detaljer ved de forskjellige metoder og verktøy. Andre dag går man fritt, og kan oppsøke de utstillinger og fremvisninger en ønsker.

REN Metodedager er en unik mulighet til en faglig oppdatering og til å møte og utveksle erfaringer med kollegaer i bransjen.

Besøk Megger AS under arrangementet og lær om kabelfeilsøking, SF6 gasshåndtering, termografering, kabelpåvisning m.m. Vi har flere eksperter med oss for å kunne formidle viktig informasjon til våre kunder.

Takk for oppmerksomheten.

16. juni, se bilder fra REN Metodedagene her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s