Megger MPQ 1000 Nettanalysator

Produktnyhet, Megger MPQ 1000 Nettanalysator. «Handheld Power Quality Analyzer» med automatisk CT gjenkjenning, 1000V AC og DC område, CATIV @ 600 V og IEC61000-4-30 Class A kompatibel.

mpq1000-silver-gold-kit

Megger MPQ1000 Power Quality Analyzer er en avansert håndholdt 3-fase nettanalysator.

Se RMS data, bølgeformer, fasevinkler, harmoniske, ubalanse, flimmer og mer i sanntid med MPQ1000-modus og DVM-modus. Når data må registreres, registrerer MPQ1000 automatisk tilkoblede CT tenger/clamper, gjenkjenner måleområde og kontrollerer at enheten er riktig tilkoblet. Bare koble til strømtang og trykk på opptaksknappen, enkelt og greit.

MPQ1000 kan gjøre utvidede opptak over lang tid med sitt interne store opptaksminne.  Den bruker SD-kort, noe som gjør at minnet blir så enkelt som å installere med et nytt SD-kort. De innspillte dataene kan vises på den store MPQ1000 fargeskjermen, eller dataene kan overføres til den kraftige Megger PQ Power Quality Analysis programvaren via USB-kabel, USB-pinne, Ethernet eller direkte fra SD-kortet.

Det utvidede 1000 V AC området gir mulighet for flere applikasjoner; Ingen behov for en ekstra enhet. 1000 V DC måling tillater testing og analyse av fornybare applikasjoner og eliminerer behovet for tilleggsutstyr. CATIV @ 600 V gir en sikker enhet for alle applikasjoner.

CT-er (clamper) drives av enheten, slik at det ikke er behov for ekstra tilkoblinger. Tilkoblingsbekreftelse sikrer at enheten er konfigurert riktig, og du får de dataene du trenger – ingen bortkastede opptak/registreringer. Direkte data analyse sparer tid ved å tillate en umiddelbar evaluering av data on-site.

For mer informasjon kontakt Megger på post@megger.no eller ring 22280040.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s