Kontroll av høyspentanlegg under drift med polymer IR vinduer.

Verdens ledende polymer IR vinduer gjør det mulig med visuell kontroll og termografering av høyspentanlegg under drift.
Periodisk inspeksjon av høyspentanlegg er viktig for å unngå uforutsette havarier.
Visuell inspeksjon og termografering av ende termineringer og brytere kan avsløre varmegang før et havari inntreffer men dette lar seg vanskelig utføre under drift når dørene til høyspentceller er lukket. Les mer her…

Trygg inspeksjon av høyspentanlegg i drift med IR vinduer.Polymer IR vinduer gjør det mulig å foreta visuell kontroll og termografering av høyspentanlegget under drift. Kontrolløren er helt trygg og sikkerhetsforskriften brytes ikke. Polymer IR vinduer fra produsenten IRISS Inc. er verdensledende og fra januar 2016 er Megger AS ny distributør i Norge.Kontakt ossVPT Platinum Serie IR vinduer
Verdens eneste runde klare polymer IR vindu som tillater visuelle inspeksjoner og tradisjonelle IR inspeksjoner med kameraer over hele IR spekteret og gir mulighet for UV-inspeksjoner for å være utført med et koronakamera. Les mer her…CAP-ENV verdens tøffeste IR vindu, IP67
CAP-ENV er verdens tøffeste IR vindu for utendørs/røffe applikasjoner. Leveres med eller uten PD port for ultralydinspeksjon. Les mer her..

IRISS polymer IR vinduer kan skreddersys i mange størrelser og fasonger etter behov, custom made. Les mer
Standarder og sertifiseringer:

ISO 9001-2008 DNV Marine Certification CSA-C22.2 No. 14-10 Standard IP65/NEMA 4X – Ingress Protection Standards UL 50V – Standard for Infrared «Viewports» UL 50E – Enclosures for Electrical Equipment American Bureau of Shipping (ABS) Certification IEEE C37.20.2 (A.3.6) – Impact and Load Standards UL 746C – Impact and Flame REsistance Standards UL 1558 Certification – Impact and Load Resistance UL 508, 508A – Industrial Control Panels Standard 63kA, 15kV for 30 cycles at 60Hz (Eaton, ABB) Lloyds REgister Type Approval

Referanser:

Kontakt oss for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s