Smart løsning gir topp signal under kabelsøk på anlegg i drift.

LPC Filter gir topp søkesignal på lavspent kabler i drift!

Vanskelig å søke opp kabeltrasé?
Ofte kan det være vanskelig å søke opp korrekt kabeltrasé grunent svakt signal. Tilkobling av sender induktivt eller via tang/clamp gir ikke alltid tilfredsstillende søkesignal. LPC Filteret løser dette ved å tillate konduktiv direkte tilkobling av senderen til el-anlegget i bygget og på den måten overføre søkesignalet ut i kabelnettet.

https://youtu.be/9Ic2laWGGlo

Klikk bildet over og se video som viser hvordan LPC Filteret gjør det mulig å koble en kabelsøker sender direkte til 230 volts uttaket i et bygg og på den måten overføre et frekvenssignal for kabelpåvisning ut på elnettet under drift.
Se video her…


Ta kontakt for pris eller info…Les mer her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s