Stort termografiseminar for energibransjen utvides med enda et spennende emne!

Tirsdag 9. februar 2016 har vi et stort fagseminar i Sarpsborg med termografi innen energibransjen som tema. Vi har allerede mange påmeldte men har fortsatt plass til flere.

I dag ble det klart at vi kan utvide seminaret med enda et nytt spennende fagområde relatert til termografering av høyspentkomponenter med presentasjon av IR vinduer og demonstrasjon av praktiske IR målinger igjennom slike paneler. Verdens ledende produsent av slike inspeksjonsvinduer for høyspentanlegg er den amerikanske produsenten IRISS og de sender utstyr og en ekspert for å delta på vårt fagseminar den 9. februar.

 

 

 

 


Vi har leid en stor sal på det nye Inspiria Science Senteret i Sarpsborg. 
Her er en oppdatert agenda for dagen:
kl. 9:00 oppstart og introduksjon v/ Leif Bjørge Pedersen fra Megger AS samt servering av wienerbrød og kaffe.
kl. 9:15 foredrag v/ Greg Ward, termokameraspesialist fra SatIR i Irland som foreleser om praktiske tips for bruk av termografi innen elektro og energibransjen. Termografering av luftlinjer, transformatorer, termineringer i skap og stasjoner m.m.
kl. 10:00 pause med frukt og drikker.
kl. 10:20 foredrag v/ avd.ing. Lars Sletten fra Hålogaland Kraft som var først i Norge med tillatelse til kommersiell bruk av droner (UAE) for linjeinspeksjon. Lars orienterer om deres erfaringer med termografering fra droner og samarbeid med SINTEF.
kl. 11:30 varm lunsj i Science Senterets kafeteria.
kl. 12:30 foredrag fra Greg Ward igjen med innlegg om nye infrarøde «core» enheter for implementering i droner og hvilek muligheter dette gir.
kl. 13:00 forelesning av Senior instruktør fra Trainor Steinar Nilsen. Steinar holder Level 1 sertifiserte kur i elektrotermografi og her blir det en praktisk vinkling med tips og råd om termografering av ulike komponenter og applikasjoner innen energibransjen.
kl. 14:00 Kaffepause.
kl. 14:20 foredrag av ekspert fra IRISS, David Smith, som skal vise ulike muligheter for termografering av høyspentanlegg under drift ved bruk av såkalte IR vinduer. Det legges opp til praktisk demonstrasjon av slike løsninger og en kort teoretisk presentasjon.
kl. 15:00 oppsummering av avslutninger.

Påmelding snarest til adressen post@megger.no og innen fristen 22. januar 2016.
Deltager avgift kr. 3.900,- faktureres ved påmelding og inkluderer teorimateriell og lunsj.

Ved behov for overnatting kan vi anbefale Quality Hotel & Resort med badeland vegg i vegg med Inspiria Science Senteret. Telefon 69101500 for booking.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s