Termografer koblingspunkter på linjer og oljenivå på trafoer.

Varmegang i klemmer på luftlinjer mange meter over bakken kan enkelt avsløres med et høyoppløselig termokamera. Et termokamera med høy detektor oppløsning gjør det mulig å avsløre problemer på luftlinjer fra bakken. Les mer om egnet utstyr

 
Kontroller oljenivå i trafoer

Enkel og rask kontroll. Termokamera er godt egnet til å avsløre oljenivå på transformaterer. Skal oljenivå på trafo avsløres med termokamera kan det ikke skje i driftskald tilstand. Les mer om egnet utstyr


Hotfind SX

Profesjonelt termokamera med høy detektoroppløsning og brukervennlig touchscreen betjening er ikke lenger «uforholdsmessig dyrt». Modell Hotfind SX har integrert GPS, bluetooth, WiFi m.m. til markedets desidert beste pris!  Ta kontakt for tilbud.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s