Seba nor AS bytter navn til Megger AS

Fra og med januar 2015 bytter «Seba nor AS» navn til «Megger AS».

meggeryoutube

Virksomheten forøvrig er uendret med fokus på de samme fagområder og produktgrupper. De samme ansatte og med samme eiere. Kun et formelt navnbytte der knytter firmaet nærmere opp mot det britiske moderselskapet Megger Group Ltd.Mange av Megger’s datterselskaper omkring i Europa har allerede endret navn eller vil snart endre til firmanavn der inneholder ordet Megger. Dette ble vedtatt av ledelsen i Megger Group Ltd. i fjor og har sammenheng med at fabrikkene Seba Dynatronic og Hagenuk KMT også vil endre navn samt at produktene deres lable’s om til Megger.Navnet Seba nor AS merkevarebeskyttes for fremtiden og begge navn vil i tiden fremover benyttes inntil det blir godt kjent i bransjen vårt nye navn.

Sarpsborg 5. januar 2015.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s