Årets Tysklandseminar hadde 150 deltakere fra mange ulike nasjoner hvorav 20 stykker fra Norge.

Uke 43 ble årets Tysklandseminar gjennomført ved Seba  Dynatronic fabrikken i Baunach og denne gangen var det 150 deltakere hvorav 20 stykker fra Norge. Som vanlig var den norske gruppen sammen med den svenske gruppen av samme størrelse.

Tilbakemeldingene så langt har vært veldig positive og vi håper alle har fått lært mye nyttig om kabelfeilsøking, påvisning og kabeltesting.

Fra onsdag til fredag hadde vi gleden av å få besøk av redaktør for Volt Magasinet Tor Bergersen som besøkte fabrikken for å få med seg dette tradisjonsrike seminaret. Det vil før jul komme en artikkel i Volt fra dette seminaret og vi gleder oss til å lese dette.

Dette populære fagseminaret omhandler moderne måleteknikk for feilsøking, testing, diagnose, påvisning og utvelgelse av kabler. Seminaret er relevant for både ingeniører, teknikere, montører, driftsledere, nettsjefer og elverksledere. Dette kurset gir en bred forståelse av alt innen kabelfeilsøking og testing samt påvisning, deteksjon, utvelgelse, diagnose av kabler m.m. og er vårt mest omfattende og komplette kursopplegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s