Sebalog Corr er en ny generasjon utstyr for lekkasjesøking på vannledningsnettet.

Sebalog Corr er en ny generasjon utstyr for lekkasjesøking på vannledningsnettet. Dette utstyret har todelt funksjonalitet med korrelasjon av lekkasjestøyen mellom to loggere og meterangivelse til lekkasjepunktet samt standard loggerfunksjon med overvåking av lekkasjestøyen innefor et område med utplasserte loggere. Denne formen for lekkasjesøking gir brukeren den beste mulighet til å finne vanskelige lekkasjer raskt og nøyaktig, samtidig som man sparer tid og penger.

En av de mest unike funksjonene til SebaCorr er dens lekkasjenavigator. Akkurat som et navigasjonsystem vil den GPS-baserte lekkasjenavigatoren lede brukeren til den detekterte lekkasjens posisjon. Under denne navigasjonen vil brukerens posisjon kontiniuerlig vist på kartet slik at han vet retnignen frem til lekkasjen.

SebaCorr har senosorer med liten størrelse for enkel plassering selv i små ventilkammere.

Nøkkelfordelers:
  • USB trådløst grensesnitt
  • GPS navigasjon direkte frem til lekkasjen
  • Radio kommunikasjon til sensorene
  • Manskap for nattarbeid trengs ikke
  • Unik punktnøyaktig lokaliseringsmodus

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s