Megger har kjøpt Seba KMT Group

Megger har kjøpt Seba KMT Group.

Global ekspert i elektrisk testutstyr, Megger, har kjøpt SebaKMT, verdensleder innen kabelfeilsøking, kabeltesting og vannlekkasjesøk. Oppkjøpet vil tillate Megger å sterkt forbedre eksisterende produktportefølje innen kabelfeilsøking og testutstyr samt heve den til en verdensledende posisjon. Seba KMT vil dra nytte av tilgang til de eksepsjonelt sterke tekniske og finansielle ressursene fra Megger organisasjonen.

Etter oppkjøpet vil virksomheten fortsette som vanlig for begge organisasjonene, mens en full evalueringen blir foretatt av de spennende mulighetene som skapes for videre produktutvikling og produksjonsoperasjoner. Muligheter som vil styrke kunderettede salg og support tjenester. Kunder av begge selskapene vil i overskuelig fremtid, fortsetter å få salg, service og støtte gjennom de samme kanalene de bruker nå. For Norge innebærer dette at Seba nor AS fortsetter sin drift som datterselskap og eksklusiv distributor som tidligere.
«Dette oppkjøpet gir en usedvanlig positiv utviklingsmulighet for begge selskaper og for deres kunder, «sier Peter Frank, styreleder av Megger Group,« ikke minst fordi det er en høy grad av synergi mellom Megger og Seba KMT sine produktserier og svært lite overlapping. Den nye organisasjonen vil derfor kunne tilby en virkelig omfattende familie av elektriske testprodukter, støttet av uovertruffen teknisk ekspertise og svært god tilgjengelig kundesupport i praktisk talt alle land i verden. »
Dr Max Iann, den tidligere eieren av Seba KMT sa: «Det var viktig for oss å finne en partner som ville gjøre det mulig SebaKMT å fortsette å vokse med hell, og å styrke sin markedsposisjon. Megger er den perfekte partner og selskapene utfyller hverandre ideelt i forhold til produktrekkevidde og geografisk dekning. «Etter oppkjøpet av Seba KMT, har Dr. Max Iann sluttet seg til styret i Megger Group Limited.
Vivax-Metrotech konsernet, tidligere en del av Seba KMT, har ikke blitt kjøpt opp av Megger, men dagens salgs samarbeid i Europa og USA mellom Vivax-Metrotech og Seba KMT vil fortsette som før.

Last ned pressemeldingen her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s