vLoc kabel- og rørsøker peilet duktilt rør i Drammen med imponerende resultat.

vLoc kabel- og rørsøker peilet duktilt rør i Drammen med imponerende resultat.

Tirsdag 15. februar var Seba nor AS invitert til Drammen av Godt Vann Drammensregionen for å demonstrere vår nye bestselger for kabel- og rørsøking, modell vLoc Pro, fra Vivax-metrotech. Årsaken var et langt duktilt rør i byen som man ikke hadde lyktes med å påvise. I stede var man nødt til å grave «i blinde» etter rørets beliggenhet, noe som allerede da hadde kostet mye penger. Både Seba nor og Glitre ønsket å se hva vLoc Pro kunne klare under denne vanskelige jobben. Røret hadde en diameter på 400 mm og rørdybden varierte men var ved siste sikre peilepunkt 4 meter.

Det ble raskt klart at vLoc Pro egnet seg utmerket også til dette da man raskt peilet fordi det punkt man hadde måtte gi opp ved med annet peileutstyr. Totalt peilet vi 457 meter med stort hell og nøyaktighet noe begge var imponert over.

vLoc Pro er best i test igjen !

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s