Verdens mest solgte og mest populære kabel- og rørsøker igjennom tidene er tilbake!

Tidligere i 2011 fikk vi beskjed om at markedets mest solgte og mest populære kabel- og rørsøker, ikke bare i Norge men globalt, modell Metrotech 810 gikk ut av produksjon etter 40 år ! Fabrikken har lenge forberedt seg på at dette ville måtte skje og har de senere år utviklet en erstatter for denne søkeren i det skjulte. Årsaken til at den «gamle traveren» ikke kunne produseres lengre er at man ikke lengre klarte å skaffe deler til å bygge den. Elektronikkens verkden har gått fremover med en voldsom fart de senere år og gammel analog elektronikk er utgått.

Gamle modell 810 har vært umåtelig populær blandt landets elverk, hos landets kommuner, jernbaneverket m.fl. og den var ikke minst typegodkjent og i mange år benyttet hos Televerket, senere Telenor. Den nye modellen vil hete VM 810 og den er bygget for å være så lik som overhode mulig den gamle modellen, bare med moderne elektronikk og forbedret design. «NEVER CHANGE A WINNING TEAM.»
Nye VM 810 vil har følgende nye forberdinger og funksjoner:
En-knapps betjening
Avstandsfølsom venstre/høyre guide
Rask respons og skjermvisning
Forbedret klar og bakgrunnsbelyst LCD skjerm
«Full Crisp» digital lyd
Presis og trimmet enkel frekvens, lik den gamle = uslåelig induktiv
Lav vekt og robust chassis
Sprutsikker og forbedret tett chassis (IP54) for feltbruk
Uttrekkbar antenne på mottaker
Utmerket og lang batterilevetid
Flere nyheter og pressemeldinger følger i januar når denne søkeren blir lansert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s