Hvordan fjernstyre frekvenser på sender?

Med nye vLoc3-serien kabelsøkere fra Vivax-Metrotech tilbys en opsjon som kalles «TX link» og med denne funksjonen kan operatøren skifte frekvenser på senderen (signalgenerator) fra mottageren trådløs fra en avstand på opptil 300 meter unna ved fri sikt i følge reklamen 🙂

For aktivering av denne tilleggsfunksjonen går man inn i menyen på senderen med knappen «i» gjentatte ganger inntil TX lin valget kommer frem. Aktivering bekreftes med «f» knappen.

Deretter entrer man menyen på mottageren med «i» knapp og går nedover på listen til valget «transmitter link» hvor man går inn med «enter» knapp og aktiveres. Deretter vil et skifte av frekvens på mottageren også samtidig skifte til samme frekvens på senderen trådløst. Se video nedenfor som viser hvordan dette gjøres.

For spørsmål eller support kontakt Megger AS på telefon 22280040.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s