Megger MTR105 Multifunksjons Motor Tester + Megger TC3231 termokamera

UNIKT TILBUD:
Kjøp Meggers sin nye multifunksjon motortester og få GRATIS termokamera med på kjøpet!

NYHET! MTR105 er et unikt multiverktøy for ALL motortesting…
 
Megger (Baker Instruments) multifunksjon håndholdt 1kV motortester. Modell MTR105 tar testegenskapene til Megger´s velprøvde IR-testinstrumenter og legger til DLRO (lavohm meter) fireleders Kelvin test samt induktans og kapasitans test for å tilby en multifunksjon allsidig motortester, alt pakket i et robust håndholdt instrument, som frem til nå rett og slett ikke har vært tilgjengelig .
MTR105 motortester – fullspekket med funksjoner
 
Megger (Baker Instruments) multifunksjon håndholdt 1kV motortester mod. MTR 105. Batteridrevet, internt minne, USB overføring og standard test ledninger og Kelvin test ledninger. Isolasjonstester 1kV (3-fase)Temperatur korreksjonGuard for høyeste nøyaktighetDLRO (digitalt lavohm meter) Kontinuitet og diode testMotor dreieretningstesterKapasitans og induktanse test Voltmeter AC/DCInternt minne og USB eksportPC progr. for rapporter
Termokamera TC3231
 
Megger TC3231 termokamera for enkel feilsøking og hotspot identifikasjon. 2,2″ 320*240 TFT LCD-skjermIR-temperaturmåling 32×31 pikslerMåleområde -20 til 300°C Justerbar emissivitetMicro SD-minne for lagring av opptil 6000 bilderHøy og lav alarm (aktiver/deaktiver)Valgbar fargepalettDigital foto blandet med IR bildeUSB for ladning/bildeoverføring
 
Les mer om TC3231 her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s