Invitasjon til stort kabelfeilsøkingsseminar i Tyskland 21. til 25. oktober 2019.

Meld deg på årets viktigste fagseminar og lær avansert kabelfeilsøking av eksperter!

Vi har gleden av å få invitere deg og dine kollegaer til stort kabelfeilsøkingsseminar i Tyskland, ved Megger sin fabrikk (tidl. Seba Dynatronic) fra 21. til 25. oktober 2019. Dette fagseminaret har vært fast tradisjon hvert år siden 1982 hvor vi reiser til fabrikken med en gruppe norske kunder for en ukes spesialopplæring i moderne måleteknikk. Seminaret er relevant både for ingeniører, montører, driftsledere og nettsjefer.

Spesielt i år er at vi allerede har 8 forhånds reserverte plasser så her må man være rask med å sende inn påmelding. Meld din interesse på mail, post@megger.no .

Sebafabrikken

Dette fagseminaret er vårt mest komplette kursopplegg som gir en bred kompetanse av alt innen kabelfeilsøking, kappefeilsøking, kabeltesting samt kabelpåvisning, deteksjon, utvelgelse, aldringsdiagnose av kabler m.m.

praktisktrening

Seminaret går over en arbeidsuke (inkl. reise) og har både en teoretisk og en praktisk del. Arrangør er Megger, verdens største produsent av kabelfeilsøkingsutstyr, med deres fabrikk i Baunach. Her disponerer vi et stort kabeltestfelt med nedgravde feilbeheftede kabler samt flere «testlaboratorier» hvor vi benytter større høyspent måleutstyr som vanligvis er innmontert i såkalte kabelmålebiler. Megger har et eget undervisningsbygg hvor all teoretisk undervisning finner sted. Normalt deltar 10-15 nasjoner under disse seminarene og den norske og den svenske gruppen har felles undervisning. Det er derfor ikke behov for tysk eller engelsk kunnskaper og alt teorimateriell er på norsk.

Uken avsluttes vanligvis med en sightseeing tur i Bamberg by som er Tysklands best bevarte by og oppført på UNESCO`s liste over verneverdige byer. Se video her.

bambergby

Agenda for uken:

  • Påvisning og deteksjon av kabler
  • Kabel- og faseutvelgelse med tonefrekvens- og DC-metode
  • Punktnøyaktig feilsøking med tonefrekvens
  • Kappefeiltesting (REN 9113) og kappefeilsøking med AC/DC-skrittspenningsmetode
  • Punktnøyaktig feilsøking med støtspenningsgenerator
  • Forlokalisering av lavohmige feil med impulsekkometer (TDR)
  • Forlokalisering av høyohmige feil med lysbuestabilisering (ARM,ICE,DECAY m.m.)
  • Kabeltesting med VLF (0,1 Hz) og aldringsdiagnose samt informasjon om PD-måling
  • Punktnøyaktig feilsøking av kappefeil med DC skrittspenningsmetode
  • Kabeltesting med DC, Isolasjonstesting (megging)m.m.

Les mer om dette fagseminaret på vår nettside www.megger.no og send en epost til adressen post@megger.no for å motta mer informasjon, pris og påmeldingsskjema. Vi setter stor pris på samarbeidet vi har hatt med dere opp igjennom årene og vi håper dere vil benytte dere av vår kompetanse også i tiden fremover.

Merk at påmeldingsfristen er 6. september 2019 og vær snar med å sikre plass da vi allerede har mange påmeldte og begrenset antall plasser.

tysklandsvideo

Ta kontakt med oss for mer informasjon på telefon 22280040 eller post@megger.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s