Invitasjon til kurs i avansert kabelpåvisning & deteksjon 22. jan 2019

Påmeldingsfrist 11. januar 2019

cablelocate-training

Kurs i avansert kabelpåvisning med utvidet teoriopplegg og praktiske øvelser i felt. Tar for seg avanserte metoder for selektering av rett trase, markørsøk, sondesøk, GPS innmåling. Viser metoder for korrekt påvisningspunkt der elliptiske elektromagnetiske felter gir avvik og feil dybdemål. Dette fagkurset videre for seg viktige sikkerhetsmessige aspektene tilkobling på kabelnett i drift uten å bryte sikkerhetsforskriften. Feil bruk og ikke minst feil tilkobling kan medføre personulykker. Dette seminaret er relevant for både ingeniører, teknikere og montører. Se agenda for kurset her.

Teori og praksis!

Kurset har en teoretisk og en praktisk del gjennomføres ved vårt kontor på Bjørnstadmyra. Vi disponerer her et kabeltestfelt med mange nedgravde kabler.

For påmelding sende navn på deltager(e) til vår epost adresse post@megger.no 
Kurset gjennomføres hos Megger AS i Bjørnstadmyra 7 på Grålum. Oppstart kl. 9:00 med antatt 6 timers varighet. Deltageravgift kr. 2.490,- inkl. teorimateriell og lunsj. Bindende påmelding innen 11. januar 2019.
skjevefelter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s