Invitasjon til kabelfeilsøkingskurs 9. januar 2019

Påmeldingsfrist 21. desember 2018.

Dette fagkurset omhandler de viktige sikkerhetsmessige aspektene omkring tradisjonell bruk av støtspenningsgenerator og akustisk metode for punktnøyaktig feilsøking.
Feil bruk og ikke minst feil tilkobling av slik høyspentutstyr kan medføre personulykker og skade på utstyret. Dette seminaret er relevant for både ingeniører, teknikere, driftsledere, nettsjefer og montører. Se agenda for kurset her.
støtillustrasjon

Teori og praksis!

Kurset har en teoretisk og en praktisk del gjennomføres ved vårt kontor på Bjørnstadmyra. Vi disponerer her et kabeltestfelt med mange nedgravde feilbeheftede kabler. Her kan vi kjøre praktiske øvelser med støtspenningsgenerator og egnet marklytterutstyr for punktnøyaktig deteksjon av feilstedet.
For påmelding sende navn på deltager(e) til vår epost adresse post@megger.no
Kurset gjennomføres hos Megger AS i Bjørnstadmyra 7 på Grålum. Oppstart kl. 9:00 med antatt 3-4 timers varighet. Deltageravgift kr. 2.290,- inkl. teorimateriell og lunsj. Bindende påmelding innen 21. desember 2018.
swg-tilkobl

Krav til dokumentert opplæring…

Megger sine kurs gir god detaljert faglig innsikt i ulike målemetoder og er ingen «ren produktreklame» for egne produkter. Kompetansen er generell og opplegget er godt gjennomarbeidet.

Megger sine kurs hjelper arbeidsgiver tilfredsstille krav til dokumentert opplæring og gjennomgår målemetoder opp mot FSE. Under våre kurs er den praktiske utførelsen og forståelsen av måletekniske operasjoner i fokus.

Ring Megger AS på telefon 22280040 for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s