Avslører begynnende feil på høyspentanlegg under drift.

En spesiell type IR vinduer (termografi vinduer) med integrert «lytte-port» gjør det nå mulig å avsløre begynnende problemer inne i en høyspentcelle under vanlig drift UTEN å måtte åpne celledøren. Les mer om disse IR vinduene her.

Varmegang i komponenter eller monteringsfeil kan medføre små utladninger på høyspentbrytere og termineringer som over tid vil kunne lede til et havari. Slike små utladninger, kalt PD eller glimming, bør oppdages så tidlig som mulig for å kunne utbedres FØR de medfører havari på anlegget.

IRISS IR vinduer kan leveres med en integrert «lytte-sensor» på baksiden av vinduet og kobler man Megger sin nye PD Scan detektor til denne sensor vil man lytte etter PD fra innsiden av cellen under vanlig drift. Dette UTEN å måtte åpne celledøren og dermed uten behov for kostbare, tidkrevende sikkerhetstiltak.

Ta kontakt med Megger AS for mer informasjon på epost: post@megger.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s