Oppdag begynnende feil FØR havari inntreffer.

Nye Megger PD Scan detekterer raskt PD fenomener (korona/glimming) på brytere, isolatorer, i kabler eller andre høyspentkomponenter under vanlig drift av anlegget og kan dermed bidra til å forhindre et kostbart havari før det inntreffer.

PD Scan tilbyr rask og enkel bekreftelse av PD (partielle utladninger) aktivitet i mellomspenning eller høyspentanlegg. Kan brukes til PD deteksjon av mange høyspentkomponenter som isolatorere, brytere, termineringer, i kabler eller i skjøter. Dette takket være ulike spesialtilpassede sensorer.

PD Scan gir en rask vurdering av tilstanden og eventuell PD aktivitet og vil dermed bidra preventivt ved at begynnende skader på isolasjon avdekkes og alvorlige kostbare havarier unngås. PD kontrollene skjer under vanlig drift av anlegget.

Med PD Scan tilbyr Megger en lett, robust og bærbar PD-skanner som raskt kan inspisere ulike typer utstyr for PD aktivitet og skiller mellom støy og reell PD aktivitet.

Les mer på Megger.no, klikk her.

bruksområder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s