Kurs i kappetesting og kappefeilsøking med Nexans & Megger.

Megger AS og Nexans har igjen gleden av å kunne invitere til et kurs der omhandler kappetesting og kappefeilsøking hvor vi vil gå igjennom spesielt de nye endringer i REN 9113 samt metode for kappfeilsøking inne i plastrør.

Alt om kappetesting og kappefeilsøkingsmetoder på PEX kabler, både teori og praktiske øvelser blir gjennomgått. nexans-megger

Datoen er 24. april med oppstart kl. 9:00 i Megger sine lokaler på Grålum. 

Antatt varighet 4-5 timer og kurset består både av teoretisk gjennomgang og praktiske øvelser på vårt kabeltestfelt utenfor kontoret. Deltakeravgiften er kr. 2.280,- inkl. lunsj og teorimateriell. Bindende påmelding med forbehold om gjennomføring om det skulle bli for få deltakere. Påmelding fortløpende til epost: post@megger.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s