Megger nå sertifisert for SF6 gasshåndtering etter Commission Regulation (EC) No. 2015/2066.

Megger AS er i forkant når det gjelder spesialutdannelse og opplæring innen SF6 håndtering med sertifisering etter Commission Regulation (EC) No. 2015/2066 som ventes innført i Norge i løpet av 2017. 

image001

Megger AS utfører service og reparasjoner på DILO SF6 gasshåndteringsutstyr og måleinstrumenter. Våre teknikere har allerede utført flere service oppdrag og vi reiser over hele Norge for onsite service. Komponenter som krever jevnlig service er: Partikkelfilter, tørrfilter, forfilter, sjekk/overhaling av kompressorer og vakuumpumper samt bytte av slanger og sjekke for lekkasjer. Vi anbefaler kunder å tegne en serviceavtale slik at dere får beskjed fra oss når utstyret skal ha service og sikrer at deres utstyr er «up-to-date».
 
På vår nettside er det mer informasjon om «Standard Servicepakker», hva de inkluderer og priser. Les mer om dette her…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s