Invitasjon til årets Tysklandsseminar på Megger fabrikken.

Megger inviterer til tradisjonsrikt kabelfeilsøking, kabeltesting, kabeldiagnose og kabelpåvisnings & deteksjonsseminar i Tyskland.


Megger AS (tidligere Seba nor AS) har igjen gleden av å invitere til årets fagseminar i Baunach, Tyskland, på Megger fabrikken. En årlig tradisjon siden 1982. Dette fagseminaret er vårt mest komplette kursopplegg og det gir en bred forståelse av alt innen kabelfeilsøking og testing samt påvisning, deteksjon, utvelgelse, diagnose av kabler m.m. Anbefales !

Seminaret er relevant for både ingeniører, teknikere, montører, driftsledere, nettsjefer og elverksledere osv. Årets Tysklandsseminar går fra mandag 10 til fredag 14. oktober i uke 41 og det er allerede flere påmeldte. Meld deg på årets viktigste fagseminar i dag. Påmeldingsfristen er satt til 9. september og det er et begrenset antall plasser ledige. Påmelding sendes til adressen: post@megger.no. Være rask om du vil sikre deg plass!

Klikk her for å se en videopresentasjon av seminaet.

Seminaret går over en arbeidsuke (inkl. reise) og har både en teoretisk og en praktisk del. Arrangør er Megger (Seba KMT GmbH), verdens største produsent av feilsøkingsutstyr for kabel. Vi disponerer et stort kabeltestfelt, som i 2011 har blitt oppgradert og utvidet, med nedgravde feilbeheftede kabler samt flere ”testlaboratorier” hvor vi benytter større høyspent måleutstyr som vanligvis er innmontert i såkalte kabelmålevogner.

Vi har et eget undervisningsbygg hvor all teoretisk undervisning finner sted. Normalt deltar mellom 10-15 ulike nasjoner under disse seminarene og den norske og den svenske gruppen har felles undervisning. Det er derfor ikke behov for tyske eller engelske språkkunnskaper da all undervisning skjer på skandinavisk og alt teorimateriell som deles ut er skrevet på norsk.

For mer informasjon, påmelding, plassreservasjon, priser og agenda for kurset ta kontakt med Megger på epost post@megger.no eller se nettsiden www.megger.no under menyen «Kurs & Fagseminarer».

Håper dere ser muligheten til å bli med oss til Bayern.

Med vennlig hilsen,
Team Megger Norway

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s