Invitasjon til fordypningskurs i kabelpåvisning og deteksjonsteknologi.

Kabelpåvisning er et særdeles viktig arbeid som krever teoretisk faglig kunnskap og erfaring med måleutstyret. Vi kombinerer teori med praksis nettopp for å gi en bred og omfattende innsikt i moderne deteksjonsarbeid med de utfordringer man står ovenfor i dag.


Invitasjon til kurs i Avansert Kabelpåvisning, 14. april 2016.

Vi har herved gleden av å invitere deg og dine kollegaer til et stort fagseminar og kurs i avansert kabelsøking torsdag 14. april i våre lokaler på Grålum.
Vi har for anledningen besøk av en spesialist fra produsenten Vivax-Metrotech som vil holde et faglig innlegg samt orienter om nye løsninger på markedet.

Oppstart kl. 9:00 med antatt vargihet til kl.14:00. Det vil bli servert lunsj og kurset består av både teori samt praktiske øvelser i felt mot slutten av dagen. Deltageravgiften er satt til kr. 2.380,- inkl. teorimateriell og lunsj. Se oppsatt agenda her…


Faglig godt utarbeidet innhold.

Kabelpåvisning er et fagområde hvor Megger AS (tidligere Seba nor AS) i alle år har satset tungt, også når det gjelder kursvirksomhet. Vi har meget god fagkompetanse på området og lang praktisk erfaring. Våre kursopplegg er gir god detaljert faglig innsikt i ulike målemetoder og er ingen «ren produktreklame» for hva vi forhandler. Kompetansen er generell og opplegget er godt gjennomarbeidet.
Påmelding her.
Påvisning et viktig arbeid!

Kabelpåvisning er et særdeles viktig arbeid som krever teoretisk faglig kunnskap og erfaring med måleutstyret. Vi kombinerer teori med praksis nettopp for å gi en bred og omfattende innsikt i moderne deteksjonsarbeid med de utfordringer man står ovenfor i dag.

Bindende påmelding innen 1. april sendes: post@megger.no

NB: Vi har allerede flere påmeldte så være snar med å sikre plass.
Send påmelding idag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s